Meld deg inn hos oss å få din individuelt tilpassede kostholdsplan, ditt eget treningsprogram, over hundre oppskrifter, en fast ukesmeny og ubegrenset oppfølging av vårt team. Vi er her for å sikre at du oppnår de resultatene du ønsker deg. 

Du får bli med i den lukkede Facebook-gruppen med over tusen andre medlemmer som støtter hverandre hele veien.

Prøv medlemskapet vårt GRATIS de første syv dagene. 

Etter 7 dager betaler du kun 199,- per måned. Ingen bindingstid og garanterte resultater. 

*Dette feltet er obligatorisk for å komme til neste side.

Hvordan mat er det?
Det er vanlig mat. Ingen dietter, piller eller telling av kalorier. Det er tilpasset en travel hverdag og er enkelt å gjennomføre uansett livssituasjon. 

Er du klar for å gå ned i vekt og oppnå resultatene du alltid har ønsket deg?
 

Ida gikk ned 17 kg på ett år!

"Jeg føler meg så mye bedre, både fysisk og mentalt. Det beste var når sommeren kom og jeg kunne gå i tettsittende kjoler uten å føle meg ubekvem." - Ida Marie Kveli Selvik

Du er ikke alene
Vi er en familie som støtter hverandre hele veien. Vi vet at det å ha flere å støtte seg på når man skal gjøre en livsstilsendring, øker sjansen for å lykkes. 

Prøv idag: resultater eller pengene tilbake

HVEM ER VI?

“Vi elsker jobben vår på grunn av de fantastiske kundene våre og resultatene de oppnår med oss. Hos oss er kunden i fokus, og vi er her kun for å gjøre deg fornøyd."

Torunn Ytrehus, eier av Improving Lives.

Copyright © 2017 Improving Lives. Du må være over 18 år for å være medlem hos oss.

Vi har over 14 000 fornøyde kunder!
Gjennom 4 år har vi til nå hatt 14 000 kunder, og vi vet dermed hva som gir de beste resultatene. Vi holder oss oppdatert på ny vitenskap som kommer innenfor vårt fagfelt. Når du er kunde hos oss kan du føle deg trygg på at våre anbefalinger er basert på det som gir de beste resultatene. Både på kort sikt, men viktigst av alt, på lang sikt.
Ja, jeg vil ned i vekt!
Er jeg bundet til noe? 
Nei. Vi jobber kun med fornøyde kunder. Du er medlem hos oss fordi det gir deg resultater. Om du vil melde deg ut, så er det bare å sende oss en e-post.
Ubegrenset oppfølging
Vi er her kun for dine resultater. Vi svarer på e-post innen 24 timer og følger deg opp hver uke.
E-POST:
[email protected]
Hva med allergiene mine?
Dette tar vi hensyn til. Enten det er for gluten, melk eller annet. 
HJEMMESIDE:
www.improvinglives.no

NOEN AV KUNDENE VÅRE:

Ja, jeg vil ned i vekt!
Hvordan trening er det?
Det er styrke- og kondisjonstrening med ca. 4 økter per uke. Vi tar hensyn til om du vil trene hjemme eller på senter, har vondt i rygg eller knær og vi tar alltid utgangspunkt i ditt nivå for å sikre at du oppnår optimale resultater. Du mottar treningsprogrammet som en PDF, etter du har fylt ut svar på noen spørsmål du får på e-post etter innmelding. Det er videoer til alle øvelser og programmet kan både printes ut og brukes på mobil.
Fix the following errors:
Hide