Oppnå bedre resultater ved å gjøre mindre!

Bli med på en gratis kick-start så du kan:

  • Øke forbrenningen din
  • Føle deg fin og stråle av energi
  • Nyte sunn mat 
  • Oppnå varige resultater

Ned i vekt uten diett, og bli der!

Stram opp med riktig trening, føl deg fantastisk med freshe oppskrifter og få utstrålingen venninnene dine vil misunne deg!

Jeg heter Torunn og jeg er din helse og livsstilscoach!

Jeg er tidligere profesjonell basketballspiller og eier av Improving Lives.

"Jeg skal åpne øynene dine for hvor lett det er å oppnå resultater når du slutter med dietter. Vi skal i stedet ha fokus på hvilket kosthold som er riktig for akkurat din kropp, og hva som får deg til å føle deg bra. Jeg skal få deg rak i ryggen og med en helt ny utstråling og selvtillit til å oppnå alt du ønsker deg! Sammen skal vi skape en kropp og et liv du vil elske fra innsiden og ut!

Jeg har selv hatt et vanskelig forhold til mat og kropp i så mange år. Jeg trodde at alt skulle ordne seg bare jeg fant den perfekte dietten, men jeg mislykkes hver gang! Dette var før jeg endelig knakk koden på det som faktisk funker, og nå har jeg hjulpet tusenvis av kvinner med å oppleve det samme! Nå er det din tur og jeg gleder meg til å oppnå resultater med deg!"

Close

50% fullført

Legg igjen navn og e-post, så sender jeg deg programmet ditt 😍

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du til å motta e-post fra meg med inspirasjon og tips om hvordan du kan oppnå resultater med mat og trening. Du kan melde deg av når som helst ved å trykke unsubscribe.