Torunn_472.jpg

Jeg heter Torunn

Jeg brenner for å hjelpe så mange kvinner jeg kan med å få et helt nytt forhold til mat, og å aldri skulle starte på en diett igjen! Nå er du ferdig med å tenke at du skal starte på nytt igjen neste mandag eller å tenke at du ikke er god nok.

Dette handler om kjærlighet til deg selv. Det handler om at du fortjener å leve det livet du drømmer om. Og det handler om at du skal bli kjent med den du egentlig er, før du lot maten og vekten ta over livet ditt.

Dette er for deg som


✔ Er lei av at maten og kroppen din holder deg igjen fra å leve det livet du drømmer om.

✔ Ønsker å gå ned i vekt eller stramme opp, og føle deg vel i egen kropp.

✔ Vil ha mer treningsglede, bli selvsikker på styrketrening og oppnå bedre resultater.

✔ Vil lære deg hva som er det beste kostholdet for akkurat din kropp.

Torunn_603.jpg

Du har startet i feil ende..

Jeg har selv hatt et vanskelig forhold til mat, kropp og selvfølelse i så mange år. At jeg noen gang skulle bli komfortabel i bikini eller klare å nyte litt sjokolade, hadde jeg aldri trodd! Jeg trodde at svaret på lykken jeg søkte skulle finnes i alle mulige dietter jeg prøvde, men jeg falt av hver gang!

Når jeg endelig knakk koden på det som faktisk funker, så skjønte jeg at dette må jeg dele med så mange kvinner som jeg kan. Sånn startet reisen min med Improving Lives, og jeg har til nå hjulpet tusenvis av kvinner med å oppleve det samme som meg. Og nå er det din tur!

 

bli bedre kjent med meg

 

Når jeg ikke jobber, trener, lager mat eller henger med de fantastiske venninnene mine, så er min guilty pleasure å drikke en iskald Corona (eller to) og å ligge på sofaen i timesvis og se på ungkaren. Jeg bor sammen med kjæresten min og hunden vår, og min kjære er heldigvis like glad i å trene som meg. Det betyr at han kan dra meg med ut på de dagene jeg egentlig ikke har lyst selv. For som vi begge vet, følelsen etterpå gjør at det alltid er verdt det! Og dette lover jeg å minne deg på fremover, helt til du får inn trening som en naturlig del av din hverdag som skal gjøre deg så glad!

 
 
solid grey-30.jpg

Prøv Oss Gratis


 

Om du er lei av at maten og kroppen din holder deg igjen og du er klar for å få en varig endring, så er du på riktig sted. Jeg skal lære deg alt om kostholdet som er best for akkurat deg og din kropp. Sørge for at du får bedre resultater av tiden du bruker på trening, og få selvtillit på styrketrening! Du skal lære deg å lytte til deg selv og fylle livet ditt med mer av det som gjør deg glad.