Personvern

Din informasjon er trygg hos oss 

Den informasjonen du gir til oss når du kjøper tilgang til våre tjenester, eller melder deg inn som medlem er trygg hos oss og blir ikke delt videre. Kortinformasjon er gjøres gjennom verifisert kortbetaling og krypterte forbindelser til våre leverandører. Vi har avtaler og databehandleravtaler som sikrer din data for alle våre underleverandører.

PERSONVERNERKLÆRING

Din rett til personvern er viktig for oss i Improving Lives (Improving Lives Drift AS Org nr 929 720 059) og i denne personvernerklæringen kan du lese om hva slags data vi behandler, hvordan vi samler den inn og hvilke rettigheter du har. Denne personvernerklæringen er utarbeidet i henhold til personopplysningsloven og GDPR. Dersom du skulle ha noen spørsmål, eller noe føles uklart ber vi deg vennligst kontakte oss. Du finner kontaktinformasjon i punktet “Kontakt oss”. Erklæringen gjelder bruk av våre nettsider og i vår app, informasjon du legger igjen der, samt data vi får fra andre kilder som nyhetsbrev eller andre tredjeparts kilder.

I tillegg til denne erklæringen gjelder også vår cookie policy og egne vilkår for bruk av våre tjenester.

KONTAKT OSS

Ansvarlig for behandling av personopplysninger på Improving Lives er daglig leder Torunn Ytrehus. Hvis det er noen spørsmål til disse personvernreglene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor. 

[email protected] 

www.improvinglives.no

Når lagrer vi informasjon om deg som person

E-POST LISTER

På nettsiden kan du finne en boks for å melde deg opp for å få tilsendt ukentlig e-post med gratis informasjon om kosthold og trening. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en e-bok. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du melder deg på en liste for nyhetsbrev, så vil du motta ukentlig e-post med tips om kosthold og trening. Vi bruker leverandører for utsendelse av e-post, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en «meld deg av» link nederst i e-posten du mottar.

PROGRAMMER DU KJØPER FRA IMPROVING LIVES

Når du kjøper et kurs eller melder deg inn som medlem ber vi deg om å registrere navn og e-post adresse. E-postadressen din vil også være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på kurset ditt om du har kjøpt Body Love-Academy, og på medlemskap plattformen din.

Som deltaker på våre kurs har du i utgangspunktet tilgang i ett år. (Det er selvfølgelig ikke mulig å garantere noe for all fremtid, men så lenge Improving Lives eksisterer og eies av Torunn Ytrehus, vil du ha tilgang i ett år fra kursstart.) Du vil også få tilsendt e-poster i forbindelse med kurset du har kjøpt, som er en del av produktet. Du kan når som helst melde deg av disse e-postene, men husk at da får vi ikke sendt deg viktig informasjon som du får som en del av kurset ditt. Når du er ferdig på kurs hos oss vil du fortsette å få e-poster med tips om kosthold og trening, men du har mulighet til å melde deg av når som helst ved å klikke på en «meld deg av» link nederst i e-posten du mottar.

Dine rettigheter

HVOR KAN DU SE DATA IMPROVING LIVES HAR LAGRET PÅ DEG?

Du kan se dette på «min profil» inne på portalen din, eller i appen. Du kan når som helst be oss sende deg en oversikt over alle opplysninger vi har registrert på deg. Da sender du oss en e-post til [email protected], så mottar du en oversikt innen 30 virkedager. Du kan også be oss slette disse opplysningene når som helst. Men det er viktig for oss å informere om at så lenge du er kunde hos oss, så bruker vi disse opplysningene til å følge deg opp best mulig mot dine mål, så vi kan sikre at du oppnår de resultatene du ønsker deg. 

SLETTING AV DATA

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-postlister du står på. Har du kjøpt kurs eller medlemskap hos oss, så har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg på nettsiden. Men det betyr i så fall at vi ikke lenger har mulighet til å levere deg den tjenesten du har kjøpt, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre nettkurs uten e-postadresse og passord. Om vi har sendt deg en faktura for en tjeneste du har kjøpt fra oss, så kan vi naturlig nok ikke slette regnskapsbilag, da vi er pliktig å oppbevare disse i 5 år.

BEHANDLINGSTID

Improving Lives behandler i utgangspunktet dine personopplysninger og kjøpsdata så lenge vi har kontraktsmessige forpliktelser, lovpålagte forpliktelser som bokføring nevnt ovenfor, så lenge vi har et aktivt kundeforhold, eller så lenge du ikke har motsatt deg denne behandlingen. Vi gjennomfører årlig en revisjon av våre lagrede personopplysninger og sletter eller anonymiserer all data vi ikke lenger formålsmessig har behov for å lagre. Du har rett til å kreve din data slettet når som helst. Ønsker du dette ta kontakt med oss ved hjelp av kontaktinformasjonen i toppen av denne avtalen.

OM SIKKERHET

Regler for bruk og lagring av persondata stilles strenge krav til sikkerhet både teknisk og organisatorisk for å forhindre tap, inngripen eller andre risiko. Improving Lives forplikter seg til å oppdatere og endre sikringen av din data i tråd med utvikling og forbedrede muligheter.

TILGANG TIL DINE PERSONOPPLYSNINGER

I utgangspunktet er personvernlovgivningen svært streng med tanke på hvem som skal få tilgang til dine personopplysninger. Improving Lives gjennomfører tekniske, organisatoriske og sikkerhetsmessige tilpasninger av alle våre tjenester for å sikre at dine personopplysninger ikke havner på avveie. Kun personer som jobber for Improving Lives med behov for tilgang har anledning til å se dine personopplysninger. Utover dette er det strenge krav til hvilke av våre samarbeidspartnere som får tilgang til dataen. Dette styres i alle tilfeller av en egen databehandleravtale mellom oss og våre leverandører.

Våre godkjente databehandlere leverer tjenester som følger.

  • Serverdrift for våre nettsider og online tjenester
  • CRM leverandør for kommunikasjon og lagring av vårt kundeforhold
  • Teknisk leverandør av nettsiden
  • Markedsføringspartnere og tjenester som Facebook får kun tilgang dersom særskilt samtykke er innhentet fra deg
  • Kundeservice
  • Regnskap

Dine data behandles i utgangspunktet ikke utenfor grensene av EU eller EØS. Alle våre leverandører etterlever strenge krav til sikkerhet. Vi selger eller deler aldri din persondata med noen tredjepart utover våre tjenesteleverandører.

I situasjoner der vi blir pålagt av norske myndigheter å utgi personopplysninger gjøres dette i tråd med våre juridiske retningslinjer for utlevering av slik data.

TREDJEPARTSLINKER

Av og til kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjeparts sidene har separate og uavhengige personvernerklæringer. Vi har derfor ingen ansvar for innholdet og aktivitetene til disse sidene. Men vi ønsker å beskytte integriteten til vårt nettsted og ønsker alle tilbakemelding om disse sidene velkommen.

ENDRINGER ELLER OPPDATERINGER

Improving Lives forbeholder seg retten til å når som helst endre disse vilkårene såfremt endringene er i tråd med en hver tid gjeldende lover, regler eller forskrifter. Endringene publiseres på våre nettsider improvinglives.no. Ved større endringer, eller endringer som får konsekvens for deg vil vi først og fremst informere deg gjennom kontaktinformasjon du har gjort tilgjengelig for oss, eller innhente samtykke der berettiget interesse ikke vil være tilfredsstillende. Siste oppdatering gjorde vi 13.02.23