Denne livsstilen endret alt for meg ✨

................

Etter årevis med mislykkede dietter så knakk jeg endelig koden for det som funker, og min reise med Improving Lives startet. Denne metoden måtte jeg dele med flere! Jeg har til nå hjulpet tusenvis av jenter med å oppnå det samme som meg, og nå er det din tur. Gjør deg klar til å få mer energi, ha lyst til å pynte deg og til en helt ny hverdag! 

Jeg trodde at strenge regler for kosthold, lange treningsøkter og dietter var veien å gå om jeg skulle få de resultatene jeg drømte om. Jeg ble så skuffet over meg selv som feilet hver gang! Jeg trodde det var noe galt med viljestyrken min.

Tilslutt ga jeg opp og jeg skjønte at om jeg ville få et annet resultat enn jeg hadde fått til da, så måtte jeg prøve noe annet.

Jeg lærte meg alt jeg kunne om kosthold, trening, sulthormoner og metthetsfølelse. Hvordan vi kan endre vanene våre og ha det bra underveis! 

Jeg bor i Oslo med min samboer, vår datter Mille og hunden vår Birk. Jeg elsker å være sammen med familien min, ha latterkrampe med venninner, spise sjokolade og gå turer eller trene korte treningsøkter. Jeg ønsker å skape mitt eget drømmeliv og vet nå at det handler om de små tingene vi gjør hver eneste dag 💗

Dette handler om kjærlighet til deg selv. Det handler om at du fortjener å leve det livet du drømmer om. Og det handler om at du skal bli kjent med den du egentlig er, før du lot maten og vekten ta over livet ditt.

Nå er det din tur ✨

Kom å si hei på Instagram så vi kan starte din reise sammen nå. Jeg gleder meg til å oppnå resultater sammen med deg 💗