Om meg

Dette vil endre alt for deg! ✨

................

Jeg var lenge fast i et mønster med strenge regler, alt eller ingenting-tankegang og mye dårlig samvittighet for rundt mat. Jeg drømte om at sunn mat og trening skulle bli en naturlig del av hverdagen min som jeg elsket, der jeg hadde mer energi, selvtillit og trygghet rundt hva som var det beste for meg! Jeg ble tilslutt lei av å hele tiden måtte begynne på nytt.

Strenge regler for kosthold, telling av kalorier og dietter fører oss bare lenger vekk fra dit vi ønsker å komme, og jeg skulle ønske jeg visste dette mye tidligere! Vi ender opp med å bli skuffet over oss selv som ikke får det til, og tror at det var er noe galt med viljestyrken vår.


✨ Om du vil ha andre resultater enn du har fått til nå, så må du gjøre noe annet enn du har gjort til nå ✨
 

Dette handler om kjærlighet til deg selv. Det handler om at du fortjener å leve det livet du drømmer om. Og det handler om at du skal bli kjent med den du egentlig er, før du lot maten og vekten ta over livet ditt.

Det hele starter med at du tar et valg om at du fortjener mer ✨

Jeg hjelper deg med å få frihet rundt mat og komme tilbake til din egen kropp, ikke bare til neste gang du ønsker å føle deg fin i bikini, men for resten av livet ditt.

Jeg vil at du skal føle deg fin og sterk, hva enn det betyr for deg. 

 

Når vi starter med innsiden og du lærer deg verktøyene du trenger for å ta dine egne valg, så kommer utsiden som en nydelig bonus på toppen av det. Dette handler først og fremst om den mentale endringen du kommer til å merke. Når du spiser PSFF, sover nok, beveger deg og har rom for å skape minner for livet, så føler du deg mentalt sterk, full av selvtillit, har et stabilt humør, og overskudd og energi til å leve det livet du ønsker. 

 

Du kommer til å bruke mindre tid på å stresse med mat og ha dårlig samvittighet for noe du har spist. Du kommer til å bli trygg på hvordan du skal spise for å få den følelsen du ønsker deg, og du blir fri til å nyte all mat til sin tid!

 

🌿 Kroppen vår er skapt for å respondere på sultfølelsen vår og spise seg passelig mett på mat som gir oss energi.

 

🌿 Kroppen vår er skapt for å være sunn, ha energi og fungere optimalt.

 

Så er det opp til oss å velge hvordan vi behandler den. Derfor vil jeg lære deg mer om hvordan maten du spiser kan enten gi deg god og langvarig metthetsfølelse, eller sterke cravings og søtsug. Jeg vil lære deg hvordan du kan spise for å ha stabilt blodsukker, spille på lag med sulthormonene dine og holde deg lenger mett.

Det gjør det lettere for deg å ta sunne valg, og oppnå din "Happpy weight"; en sunn vekt der du og kroppen din trives og har det bra. Ikke bare bra, men best vil jeg egentlig si 🥰

 

Å elske din egen kropp betyr å respektere den, lytte til den og ta vare på den. Møte behovene som gjør at du har det bra.


🌿 Jeg elsker sunn og fresh mat, men jeg elsker også sjokolade og et glass vin eller to med venninner! 

🌿 Jeg elsker trening og bevegelse, og å føle meg sterk og lett i kroppen (og da snakker jeg ikke om utseende eller antall kilo, men følelsen), men jeg har det like fint etter flere uker uten trening når jeg kjenner at kroppen trenger det. 

 

Trening og kosthold skal ikke gi deg stress, dårlig samvittighet og en følelse av å ikke være god nok. Trening og kosthold skal gjøre livet ditt bedre! 💗

 

Når jeg begynte å behandle meg selv og kroppen min med mindre krav og strenge regler, og faktisk lytte til hva den trenger, så kunne jeg virkelig starte på reisen med å elske den og komme hit jeg er i dag. Nå er den tid tur og jeg gleder meg til å se deg stråle av energi og selvtillit fremover 🍋🙌🏼

Nå er det din tur ✨

Kom å si hei her på Instagram så vi kan starte din reise sammen nå. Jeg gleder meg til å oppnå resultater sammen med deg 💗