Om meg

Denne livsstilen endret alt for meg ✨

................

Etter årevis med mislykkede dietter så knakk jeg endelig koden for det som funker, og min reise med Improving Lives startet. Denne metoden måtte jeg dele med flere! Jeg har til nå hjulpet tusenvis av jenter med å oppnå det samme som meg, og nå er det din tur. Gjør deg klar til å få mer energi, ha lyst til å pynte deg og til en helt ny hverdag! 

Jeg trodde at strenge regler for kosthold, lange treningsøkter og dietter var veien å gå om jeg skulle få de resultatene jeg drømte om. Jeg ble så skuffet over meg selv som feilet hver gang! Jeg trodde det var noe galt med viljestyrken min.

Tilslutt ga jeg opp og jeg skjønte at om jeg ville få et annet resultat enn jeg hadde fått til da, så måtte jeg prøve noe annet.

Jeg lærte meg alt jeg kunne om kosthold, trening, sulthormoner og metthetsfølelse. Hvordan vi kan endre vanene våre og ha det bra underveis! 

Jeg bor i Oslo med min samboer, vår datter Mille og hunden vår Birk. Jeg elsker å være sammen med familien min, ha latterkrampe med venninner, spise sjokolade og gå turer eller trene korte treningsøkter. Jeg ønsker å skape mitt eget drømmeliv og vet nå at det handler om de små tingene vi gjør hver eneste dag 💗

Dette handler om kjærlighet til deg selv. Det handler om at du fortjener å leve det livet du drømmer om. Og det handler om at du skal bli kjent med den du egentlig er, før du lot maten og vekten ta over livet ditt.

Det hele starter med at du tar et valg om at du fortjener mer

Jeg hjelper deg med å få frihet rundt mat og komme tilbake til din egen kropp, ikke bare til neste gang du ønsker å føle deg fin i bikini, men for resten av livet ditt.

Jeg vil at du skal føle deg fin og sterk, hva enn det betyr for deg. 

 

Det handler ikke bare om utseende ditt og at du skal føle deg fin naken, men det handler først og fremst om den mentale endringen du kommer til å merke. Når du spiser PSFF, sover nok, beveger deg og har rom for å skape minner for livet, så føler du deg mentalt sterk, full av selvtillit, har et stabilt humør, og overskudd og energi til å leve det livet du ønsker. 

 

Du kommer til å bruke mindre tid på å stresse med mat, ha dårlig samvittighet for noe du har spist og din dårlige viljestyrke. Du kommer til å bli trygg på hvordan du skal spise for å føle deg sånn som du ønsker å føle deg, og fri til å nyte all mat til sin tid!

 

Kroppen vår er skapt for å respondere på sultfølelsen vår og spise seg passelig mett på mat som gir oss energi. Kroppen vår er skapt for å være sunn, ha energi og fungere optimalt.

 

Så er det opp til oss å velge hvordan vi behandler den. Derfor vil jeg lære deg mer om hvordan maten du spiser kan enten gi deg god og langvarig metthetsfølelse, eller sterke cravings og søtsug. Jeg vil lære deg hvordan du kan spise for å ha stabilt blodsukker, spille på lag med sulthormonene dine og holde deg lenger mett. Det gjør det lettere for deg å ta sunne valg, og oppnå resultater og en sunn vekt der du og kroppen din trives og har det bra. Ikke bare bra, men best vil jeg egentlig si 🥰

 

Å elske din egen kropp betyr å respektere den, lytte til den og ta vare på den. Møte behovene som gjør at den og du har det bra.

Jeg elsker sunn og fresh mat, men jeg elsker også sjokolade og et glass vin eller to med venninner! 

Jeg elsker trening og bevegelse, og å føle meg sterk og lett i kroppen (og da snakker jeg ikke om utseende eller antall kilo, men følelsen), men jeg har det like fint etter flere uker uten trening når jeg kjenner at kroppen trenger det. 

 

Trening og kosthold skal ikke gi deg stress, dårlig samvittighet og en følelse av å ikke være god nok. Trening og kosthold skal gjøre livet ditt bedre 💗

 

Når jeg begynte å behandle meg selv og kroppen min med mindre krav og strenge regler, og faktisk lytte til hva den trenger, så kunne jeg virkelig starte på reisen med å elske den og komme hit jeg er i dag.

Nå er det din tur ✨

Kom å si hei her på Instagram så vi kan starte din reise sammen nå. Jeg gleder meg til å oppnå resultater sammen med deg 💗