Få mer treningsglede

Apr 07, 2021

Du og jeg vet at vi har det best når vi er inne i en god flyt med treningen, men i perioder så har vi lett for å falle av. Og jo lenger pause vi tar, jo mer vokser den berømte dørstokkmilen og det å komme seg på trening føles nesten umulig! 🤪

Men trening er så viktig for energien din, selvtilliten din, hvordan du føler deg og overskuddet i hverdagen!

Vi trenger treningen jeg og du, og vi fortjener følelsen den gir oss 💗 Så hvordan kan vi få inn trening som en vane?

DSC03393.jpg


Treningsglede som en vane

En vane er noe vi gjør uten å tenke over det en gang, og med andre ord krever det nesten ikke noe energi å fortsette med en vane. Det som er vanskelig er å endre en vane og å starte med en ny! Spesielt for oss som har en hektisk hverdag der vi ikke alltid føler at vi strekker til. Men når vi har bestemt oss så vet vi jo at vi klarer det, så nå er det på tide å ta ansvar. Slik gjør vi det.

 

Ikke tenke bare gjøre - pakk bagen klar dagen før

Jeg og IL-jentene har et quote som alltid redder oss de dagene vi har som minst lyst, “Ikke tenke bare gjøre”. For om du lar hodet starte med unnskyldningene med at du er trøtt, litt sulten, sliten eller kan trene en annen gang, så ender du fort opp med å bruke mer energi på å vurdere om du skal trene eller ikke, enn du faktisk ville brukt på selve økten. Så stopp tankene før de begynner å bare kom deg avgårde! Når du først er i gang, så kommer du til å bli så glad for at du gjorde det.

DSC03414REDIGERTUTVALG.jpg


Skriv det inn i kalenderen

Treningsøktene dine bør være like viktige som de andre avtalene du skriver inn i kalenderen din. Dette er din tid, der du kan få koble av og skape overskudd til å være på ditt beste. Så dette er avtaler du skal holde med deg selv. Øv deg! Så vil du gå fra å være en som skuffer seg selv, til å være en som tar de valgene i hverdagen som skal til for at du har det bra.

Avtal trening med en venninne eller prøv en gruppetime

Har du en avtale med noen er det mye vanskeligere å droppe økten. I tillegg kan det være inspirerende å dra på gruppetimer de dagene du ikke orker å pushe deg selv. Variasjon, digg musikk og noen som forteller deg hva du skal gjøre, er som regel akkurat det du trenger på slike dager! Jeg lover deg at du vil danse hele veien hjem etterpå full av godfølelsen.

DSC03422REDIGERTUTVALG.jpg

Flere korte økter

Det å senke terskelen for å komme seg i gang, kan hjelpe deg med å få inn jevnlige økter over tid. Tenk at du bare skal trene i 15-20 minutter, og ta noen favorittøvelser eller løpe 10 min en vei og snu. Når du først er i gang så får du som regel lyst til å holde på litt lenger, men det viktigste er at vi bruker alle triksene vi kan for å lure oss selv i gang 😉

Jeg føler meg også mer fri når jeg vet at jeg kan ta det litt etter dagsform og at listen ikke er så høy.

DSC03695REDIGERTUTVALG (1).jpg

Kjøp deg noe nytt og fresht treningstøy

Det hjelper alltid på selvtilliten og motivasjonen om vi føles oss vel og fresh. Da kan litt nytt treningstøy hjelpe deg! Pass på når det er salg for eksempel, også kan du kjøpe deg litt nytt med freshe farger som gjør deg glad. Jeg elsker tightser som sitter godt, er høy på livet og som ikke er gjennomsiktig. Føler vi oss vel, så er det mye lettere å dra på trening og ha fokus på å pushe oss selv ut av komfortsonen.

Gratis treningsprogram

Om du ønsker å få forslag til økter fra meg, så kan du laste ned et gratis treningsprogram her. Nå skal vi pushe hverandre sånn at vi kan føle oss fantastisk fremover! Er du med meg?! 

Tag meg gjerne på Instagram om du er med, det er så gøy for meg å følge med på deg. Om du vil så kan du følge meg herInstagram, så jeg kan inspirere deg til masse treningsglede med morsomme økter fremover.

DSC03697REDIGERTUTVALG.jpg